Tekstschrijver Arnhem

tekstschrijver Arnhem

Ik ben Sierk Keuning en ik werk als tekstschrijver in Arnhem. Ik vind dat iedereen op deze wereld recht heeft zijn eigen visie, mening en boodschap uit te dragen. Niet iedereen heeft hier de mogelijkheid toe of is in staat zijn of haar boodschap op anderen over te brengen.

Voor mij telt iedere ‘stem’!

Daarom kun je bij mij als Arnhemse tekstschrijver terecht om je visie, behoeften, doelstellingen en/of boodschap voor anderen te laten verwoorden.
Dit kan in allerlei vormen, maar geen enkele vorm staat vast. Iedere boodschap is namelijk anders en vraagt om een unieke verpakking.

Ik zorg er voor dat jouw ‘stem’ wordt gehoord en meetelt.

Hieronder staan voorbeelden van producten en/of diensten waarbij je mij kunt inzetten.

Als Arnhemse tekstschrijver  schrijf ik:

 • persoonlijke brieven,
 • verhalen,
 • gedichten,
 • persberichten,
 • slogans,
 • interviews,
 • blogs,
 • columns,
 • webteksten,
 • brochures en folders,

Hoe ga ik als Arnhemse tekstschrijver te werk?

Als tekstschrijver in  Arnhem wil ik opschrijven wat jij in gedachten hebt. Ik wil daarom graag met je kennis maken. Ik ben vooral werkzaam binnen de regio Arnhem en Nijmegen en wil ik je het liefst persoonlijk ontmoeten. Indien dit niet mogelijk is, dan op andere wijze. Ik wil in de huid kruipen van de persoon van wie het verzoek afkomstig is. En in sommige gevallen voor wie het eindresultaat is bedoeld.

Ik ben altijd op zoekt naar:

 • de motieven waar een verzoek vandaan komt,
 • voor wie het is bestemd,
 • welke visie erachter zit,
 • en het doel wat behaald dient te worden,

Op basis van deze informatie kan ik een beeld vormen wat het eindresultaat moet worden. Tevens weet ik welke ‘snaar’ geraakt moet worden. Voor mij is het essentieel dat deze zaken helder zijn. Ook jij als opdrachtgever hebt hier baat bij. Ik denk dan ook graag met je mee en zorg ervoor dat het gewenste eindresultaat bevredigend is.

Bovenstaande kaders vorm ik in mijn gedachten, maar ik schrijf altijd vanuit mijn hart. Daar komt mijn passie, inlevingsvermogen en gevoel vandaan. Een geschreven stuk moet karakter en een persoonlijke lading hebben. Dit is voor mij de essentie; iedere boodschap op de juiste manier verpakken en overtuigend overbrengen.

Jouw ‘stem’ telt, en ik wil dat anderen jou horen.

Spreken

Naast mijn werkzaamheden als tekstschrijver voor onder andere Arnhem-Direct, ben ik ook nauw betrokken bij de organisatie In The Making.
In The Making is een succesvol ontwikkelingsplatform voor ambitieuze studenten, young professionals en beginnende ondernemers. Wij willen hen met elkaar in Arnhem verbinden.
Verder hebben wij als doel mensen te helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Wij vinden dat iedereen moet uitkomen op de plek waar hij of zij het gelukkigst is, en waar hij of zij het optimaal presteert.
Wij noemen dit netwerken 3.0. Het ‘zaken doen’ is van ondergeschikt belang. Wij kijken vooral naar de persoonlijke behoefte van het individu.
Doordat mensen uiteindelijke doen wat zij leuk vinden en tevens goed in zijn, ontstaan vanzelf nieuwe projecten, samenwerkingen en concrete leads en ‘business’.

Wij doen dit al 2 jaar zonder budget.

In dit kader geef ik interactieve lezingen, presentaties en workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Tevens doe ik dit ook op het gebied van succesvol netwerken en/of organiseren van netwerkevenementen (zonder budget).

De rekening

Als Arnhemse tekstschrijver en spreker wil ik genieten van het ondernemer bestaan. Daarnaast wil ik me blijven ontwikkelen. Ik breng daarom mijn onkosten met een beetje extra in rekening. Afhankelijk van het type opdracht breng ik een uurloon in rekening. Bij de overige opdrachten spreken we een prijs per woord af. Je betaalt me voor het aantal woorden die voor een stuk geschreven dienen te worden. De prijs per woord is afhankelijk van het onderwerp en soort opdracht.

In overige gevallen is de prijs van de opdracht in samenspraak met de opdrachtgever.

Neem vrijblijvend contact op om een afspraak te maken.